Tuesday, November 9, 2010

Sem 1 sudah berlalu


Alhamdulillah smuenye sudah selesai. ptg tadi last paper aku utk sem nie.huhu. sem nie aku rsa mmg mencabar gak r subjek2 yg aku amek. mule rase senang skali lepas mid term haritu tetibe je rase susah. result mid term yg mengecewakan, carry mark yg mcm ngan haram.haha.n ditambah plak ngan final yg susah..memang terbaek!!wow!!hahaha...

n tyme exam nie plak mak aku xde, mmg xde tempat r aku nk mengadu..huhu..slalunye sblm exam aku akan call mak aku n lps exm pn same. walaupun mak aku akan cakap mende same mcm nie"kan da abes bace, wat pe nk takut","wat elok2, bace bismillah sblm jawab","bole jawab x?","xpe, areh bleh jawab nye la, mak tau"..haha..tp aku rase kata2 tu la yg wat aku rs ok sket..haha..

n aku terbaca kt blog radzi..g bace sendiri kt sini...mmg aku rasa macam yg die rase..bkn aku pandai mcm die smpai jd top student..average je..tp bile skali result teruk or fail mmg kite rase mcm org bodoh sgt2 r..mcm g exam xjawab pape..huhu..nie yg aku rase tyme midterm ari2..huhu..n aku berharap sem nie smue lulus..org laen target nk A aku target nk lulus je sudeh..=p..(jgn tiru mcm nie)

pape pn aku jadikan tu sbgai pengajaran n perangsang untuk terus study walaupun xphm..haha..bak kate abg hanis(tutor sleu aku).."jadikan itu sebagai turning point dalam hidup kite"..haha..



aku br dpt assignment dr lecturer aku td n kene submit sblm 23hb..haha..mmg kacau mood cuti btol..huhu..aku kene wat gak utk tambah carry mark..hahaha

2 comments:

azam baizen said...

Aku mmg begitu - bak kata Yuna

cha'a said...

gmba tu best. and yup. we're all struggling. ur not alone. chill~